matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
mała:
26 * 5
1
2
znajdź a
−
1
2
wiedząc, że a=
5
1
6 + 25
7
4 lis 12:41
sushi_ gg6397228:
dzialania na potegach 5
16
+ 25
7
= 5
16
+ 5
14
= 5
14
(25+1)
4 lis 12:47