k
pinka: pomocy jak wy tu piszecie logarytmy itp bo mi nie wychodzi
3 lis 21:13
sushi_ gg6397228: rozwin liste obok
log {kreska dolna} a b (loga b ) bez spacji miedzy a "a"
3 lis 21:23
pinka: log3 jednej 8 −4 log2 +log2 32 do 5
3 lis 21:34
pinka: log2 181 −4 log2 + log2 325
3 lis 21:37
lol: log (3x+4)=2
3 lis 21:39
sushi_ gg6397228:
czegos brakuje −4log2 ...
3 lis 21:49
kil:(: logx+264=2
3 lis 21:55
kil:(: to 2 przyklad
3 lis 21:56
sushi_ gg6397228:
zdecyduj sie na jedne link
uzywaj nawiasow {} aby wpsiac cale wyrazenie
wiec napisz jeszcze raz wszystko porzadnie
3 lis 22:05
pinka: a)log3181 −4log2+log3325
b)log(3x+4)=2
c)logx−24=2
3 lis 22:09
sushi_ gg6397228:
dalej to samo
brakuje argumentu −4log2 ...
c) co jest w podstawie a co w argumencie −−> mialas/es uzyc nawiasow {} i tam wpisac co idzie
do podstawy
3 lis 22:14
pinka: napisalam tak jak kolega mi podal jutro poprosze kogos innego o zeszyt to pomoze pan ?
3 lis 22:16
sushi_ gg6397228:
na pewno tak nie podał
moze tak:
log(x−2) 4 =2
3 lis 22:24