matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyraż w stopniach miary katów
Ola :
wyraż w stopniach miary kątów : a)π/16 b)7π/7
3 lis 15:58
sushi_ gg6397228:
π= 180
o
i teraz dziel przez 16
3 lis 16:13
ola:
dziekuje
3 lis 16:23
sushi_ gg6397228:
7π
= π = 180
o
7
3 lis 16:26