help me: 9 do potęgi ( log3 16) ? jak to wyliczyc?
2 lis 22:10
Kejti: korzystasz ze wzoru:
alogax=x
czyli:
9log316=32log316=3log3162
dokończ..
2 lis 22:12
Grześ: 9log316=32*log316=3log3162=162=256
2 lis 22:12
Kejti: Grzegorz.. znowu zaczynasz...? ;>
2 lis 22:13
Grześ: Kurcze, nie bij

I nie jestem Grzegorz
2 lis 22:14
Kejti: jak będziesz psocił to będziesz Grzegorz
2 lis 22:15
Grześ: taka jesteś

ja tak nie chcę
2 lis 22:16
Kejti: musimy się chyba jakoś działami podzielić.. co lubisz najbardziej?
2 lis 22:23
Grześ: ja preferuje różne zadanka, żeby nudy nie było
2 lis 22:28