matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
KAMA:
rozwiaż rownanie 1/sinx+ctgx+cos(π/2+x)=0 jak to rozpisac
6 sty 21:49
Basia:
ctgx=cosx/sinx cos(π/2+x) = -sin x dalej dasz radę ?
6 sty 22:00
KAMA:
dzieki
6 sty 22:07