matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ggg
nn:
Rozwiaz: |x+5|= 12 bardzo mi zalezy, aby ktos mi to wytlumaczyl, bo komplentie tego nie rozumie.. Pomoze ktos?
2 lis 16:02
M4ciek:
Ix+5I = 12 x+5 = 12 v x+5 = −12 x=.... v x=.....
2 lis 16:38