matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
asia:
bardzo prosze o pomoc
|x| − |x+1| = 2
2 lis 14:01
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1807.html
popatrz na podobne przyklady
2 lis 14:05
beata :
proszę o pomoc
ane są wielomiany u(x)=2x
2
+3x−6 oraz w(x)=2x
2
−3 wyznacz wielomiany :3w(x)−u(x)w(x) (x+2)u(x)−[w(x)]
2
2 lis 14:56