.
załamany: napisz równanie okręgu którego średnica jest odcinek AB. A=−1,3 B=1,−1
1 lis 21:24
M: podaj wzór na okrąg
1 lis 21:27
Eta:
o: ( x−a)
2+(y−b)
2=r
2 S(a,b)
|AB|= 2r
|AB|=
√((−1−1)2+(3+1)2=
√20= 2
√5
to r=
√5
S( 0,1) i r
2= 5
o: x
2 + ( y−1)
2= 5
1 lis 21:31
załamany: (x−a)2+(x−b)2=r2 gdzie S=(a,b)
1 lis 21:32
załamany: eta jesteś wielka!
1 lis 21:33
Grześ: masz to obliczone w dwóch tematach chyba po 3 razy, mało jeszcze załamany
1 lis 21:34
Eta: Hehe, gdybyś napisał z wielkiej litery
Eta, to bym była "wielka"
1 lis 21:35
Grześ: a sorry, ale śpieszyło mi się, wybacz ETA
1 lis 21:37
Eta:
1 lis 21:37
Grześ: jesteś wielka, przynajmniej z 150 wzrostu
1 lis 21:38
załamany: wybaczcie że taki chaos trochę wprowadzam

po prostu spieszno mi z tym, bo zapomniałem o tym
zupełnie
1 lis 21:53