matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz 75%
julkol:
oblicz 75% liczby a, gdy ;
1
2
23
a=2
−4
*
√
2
+3
0
*3
3
+(
√
7
−3)*(
√
7
+3)
3
3
49
1 lis 18:55
Grześ:
Ze zwykłym rachunkiem tu? Sprowadzaj do ułamków niewłaściwych, wspólny mianownik itp.
1 lis 18:56
Grześ:
(a−b)(a+b)=a
2
−b
2
1 lis 18:56
dziuba:
3
0
=1
1 lis 18:58