korni: pomozcie mi to zrobic. prosze.
102+log3
5-1+2log54
32+log34
25-1/3log227
i czy dobrze zrobilam to:
27log32-1/3 = 27log32 * 271/3 = 33log32 * 31 = 3log323 * 3 = 23 * 3
= 24
prosze! sprawdzcie. bardzo mi na tym zalezy.
6 sty 20:06
Klaudynka: ale glupie

nie mam pojecia jeszcze tego nie miałam
6 sty 20:14
Basia:
a co tu właściwie nalezy zrobić? bo nie bardzo rozumiem co Ty zrobiłeś;
6 sty 20:20
korni: sorry. bo ja to skopiowalam. dobrze jest zrobione wczesniej. prosze pomozcie mi. zobacz
wczesniejszy post.
6 sty 20:22
korni: https://matematykaszkolna.pl/forum/6189.html
6 sty 20:22