1 lis 08:52
Ewa: Tam jest 49/6?
Jeśli tak to: 8 całych i 1/8
1 lis 08:55
Zuza: nie, to nie jest ułamek, przecież nie ma kreski u.
1 lis 08:58
think: Zuza, podstaw do wzoru, chyba tyle umiesz
1 lis 08:59
think: to była mała złośliwość, za wpis u Ewy, mogłaś jej wyjaśnić, że tu chodzi o symbol Newtona i że
to będzie dopiero miała...
| | 49! | | 49! | | 43!*44*45*46*47*48*49 | |
= |
| = |
| = |
| =... |
| | (49 − 6)!6! | | 43!6! | | 43!6! | |
1 lis 09:15
Zuza: ja gdy czegoś nie umiem to się za to nie biorę...a tego np.nie miałam a zrobić muszę,spoko
spoko tylko że niekoniecznie wiem o co chodzi.
1 lis 09:18
1 lis 09:19