matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągiiiiiii
patka:
zbadać czy podane ciągi są ograniczone an=
n
n2+1
bn=4−3cosn cn=(−2)
n
31 paź 21:04
Basia:
próbuj sama, to niemal identyczne zadania
31 paź 21:08
patka:
czyli tak jak w poprzednich dobra i tak dzięki
31 paź 21:19