matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY!!
BANAN!:
Dane są przedziały: A = (−5,2),B =< 0,6 > .Wyznacz przedziały A ∩ B, B ∪ A, A \ B, B \ A
31 paź 09:52
Bogdan:
A∩B = <0, 2) A∪B = (−5, 6> A \ B = (−5,0) B \ A = <2, 6>
31 paź 09:58