matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przypomnienie
jagoda:
11
3
√
−1
*
3
√
3
=
16
jak sie takie coś obliczało? proszę o wytłumaczenie
29 paź 21:08
jagoda:
3
√
2
−> tam mialo byc
29 paź 21:08
Bogdan:
11
27
−1
= −
16
8*2
n
√
x
*
n
√
y
=
n
√
x*y
29 paź 21:14
jagoda:
dziekuje
29 paź 21:19