matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1
CJ:
rozloz na czynniki wyrazenie: a
4
+b
4
=
29 paź 20:01
mi:
(a
2
+b
2
)
2
=a
4
+2a
2
b
2
+b
4
a
4
+b
4
=(a
2
+b
2
)
2
− 2a
2
b
2
a
4
+b
4
=(a
2
+b
2
)
2
− (
√
2
ab)
2
a
4
+b
4
=(a
2
+b
2
+
√
2
ab)(a
2
+b
2
−
√
2
ab)
29 paź 20:10
CJ:
dziekuje
29 paź 20:13
asdf:
∫πdn
4 lis 16:19
ooo:
takie proste i nie wiesz?
4 lis 16:30