matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
za
kukulusia:
POMOCY
jeżeli a2=√7,5 to a=
29 paź 16:01
kukulusia:
Jeżeli a
2
=
√
7,5
to a =
3
√
7,5
Czy dobrze
?
29 paź 16:25
Grześ:
pierwiastek 4 stopnia
29 paź 16:29