matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
64 pierwiastek z 4/3 jak obliczyc ?
Patryk:
64 do potegi 4/3 = Ile To Wyjdzie ? Jeszcze Jedno (5
1
3
)
−
2
: (
8
5
)
−
2
=
28 paź 21:18
aaa:
1.
3
√
64
4
3
8
2.(
)
2
* (
)
2
=...
16
5
28 paź 21:24