matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
2^{10} * 5^{15} jest rowna liczbie ??
Natalia:
2
10
* 5
15
jest rowna liczbie
28 paź 20:23
Grześ:
2
10
*5
15
=2
10
*5
10
*5
5
=10
10
*5
5
=3125*10
10
Po prostu 3125 i 10 "zer"
28 paź 20:26
Natalia:
dzieki
28 paź 20:41