matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
abcdef:
√
10
*
√
10
28 paź 18:42
KM:
10
28 paź 18:44
KM:
√
a
*
√
a
=a
28 paź 18:45
R.W1.6l:
bardziej poprawnie:
√
10
*
√
10
=
√
10
2
√
a
2
=|a| a≥0, to |a|=a a<0, to |a|=−a
√
10
2
=|10| a=10>0 |10|=10 nudzi mi się
28 paź 18:47
KM:
Mi też
28 paź 18:50