d
pancer: Oblicz długość odcinka AB gdy:
a) A=(−3;2);B=(6;−10)
b) A=(1;2); B=(4;−3)
27 paź 22:09
think: A = (xa,ya)
B = (xb,yb)
|AB| = √(xb − xa)2 + (yb − ya)2
27 paź 22:10
pancer: MOGŁBYS NAPISACCALE ROZWIAZANIE TEGO ZADANIA
27 paź 22:17
think: nie mogłabym, bo to jest podstaw do wzoru i oblicz....
27 paź 22:18
pancer: NIE ROZUMIEM TEGO WOGULE
27 paź 22:21
pancer: napisz mi
to rozwiazanie boja nie wiem
o
co chodzi
27 paź 22:26
think:

bardziej Ci tego już nie wyjaśnię...
27 paź 22:28
spam: WOGULE się tak nie pisze, kup sobie słownik ortograficzny PWN.
27 paź 22:44
spam: WOGULE się tak nie pisze, kup sobie słownik ortograficzny PWN.
27 paź 22:44