oblicz
roberto: ile to jest: −1 to potęgi wartość bezwzgledna z 0 ? czyli −10 tylko ze wart. bezwzgledna
tego zera
27 paź 20:12
roberto: nie wiem czy sie jasno wyraziłem. potrzebuje wiedziec ile wynosi wartosc bezwzgledna z 0 (0?1?)
a potem, ile wynosi liczba −1 podniesiona do tej potegi
27 paź 20:20
think: |0| = 0
(−1)0 = 1
−10 = −1
27 paź 20:22
think: olaax3 ja też mam prośbę, nie zamieszczaj tutaj tych linków, jeśli nie chcesz zostać
zablokowana. To forum jest bezpłatne, także nie wykorzystuj go do komercyjnych celów...
27 paź 20:30
think: kto usunął

?
27 paź 20:35