matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jakubek2:
A={n∈N: n≥2} wyznacz AUB AnB A\B
6 sty 15:02
Eta:
A jaki zbiór B ? napisz!
6 sty 15:08
jakubek2:
B={n∈N: n<5} z góry dziękuję Eta
6 sty 15:21
Eta:
Nooo
to My mamy się domyślać? wrrrrr
B= { 1, 2, 3, 4} A={2, 3, 4, 5, 6, 7 , 8, ..........} A U B= N = { 1,2,3,4,5,6,.......} A n B= { 2,3,4} A \ B={1}
6 sty 15:42