matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kolejny logarytm
MWard:
Oblicz log
2
1
8
+ log
1
2
8 − log
2
64
27 paź 19:25
MWard:
log
2
1
8
+ log
1
/28 − log
2
64
27 paź 19:27
Kejti:
1
2
a
=
8
a=...
1
(
)
b
=8
2
b=... 2
c
=64 c=... i licz..
27 paź 19:28
MWard:
Dzieki
27 paź 19:35