matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy - proszę o pomoc
MWard:
Oblicz: log
2
16 + log
1
6
4 =
27 paź 19:16
Kejti:
pomagam.
27 paź 19:18
Kejti:
log
2
16 = 4
1
log
16
4 =
2
1
log
2
16 + log
16
4 = 4+
=...
2
27 paź 19:19