matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POmocy
???:
Ile to a* a do potęgi
1
3
27 paź 14:26
Lisek:
1
ostatnie a jest do
czy całość
3
27 paź 14:28
???:
ostatnie a
27 paź 14:31
Lisek:
a * a
1
3
= a
1
* a
1
3
= a
4
3
=
3
√
a
4
27 paź 14:34
???:
Dzięki
27 paź 14:55