matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
bart:
Rozwiaz rownanie
1
x
+
1
x−3
=
1
a
gdzie a=
1
log0.04 5
PS nie wiem jak zapisac ten logarytm ale slownie to "logarytm o podstawie 0.04 z 5"
26 paź 23:40
.:
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=32&t=13798
26 paź 23:47