matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc...
Elaaa:
n
n−2
n!
n!
=
=
= i co dalej?
(n−2)!*(n−(n−2))
(n−2)!*2
26 paź 21:29
Jack:
n!=(n−2)!*(n−1)*n
26 paź 21:31
bart:
(n−2)!*(n−1)*n
(n−2)!*2
i sie ladnie uprosci
26 paź 21:32