matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę... Czas ucieka :P
rADEK ;P:
Mam takie jedno działanko log2 3+log2 6−log2 9=? Z góry Thx
26 paź 18:00
TOmek:
log
2
3+log
2
6−log
2
9= log
2
18−log
2
9=log
2
2=1
26 paź 18:16
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/forum/61559.html
26 paź 18:18