oblicz najmniejszą wartość funkcji kwadratowej f(x)= 3(x+6)(x-1) w przedziale <-
ola:
1.oblicz najmniejszą wartość funkcji kwadratowej f(x)= 3(x+6)(x−1) w przedziale <−6,0>
2.Podstawą graniastosłupa prostego jest trójkąt równoramienny o bokach 4,4,6 Wysokość
graniastosłupa jest równa 3. Objętość tego graniastosłupa jest równa
3Dany jest trójkąt o bokach 4cm, 6cm oraz kącie alfa = 30 stopni zawartym między danymi bokami
. Pole tego trójkąta wynosi
4. Punkt B jest środkiem odcinka AC oraz A=(−4,7) i B=(8,13) Współrzędne punktu C są równe
24 paź 18:02