Kat α
Tepy kij: Kat α jest ostry i cos α = 0.9 . Wowczas:
A)α<30 stopni
B)α=30 stopni
C)α=45 stopni
D)α>45 stopni
24 paź 16:22
Tepy kij: Jak sie za to zabrac
24 paź 16:24
Tepy kij: moze mnie ktos nakierowac
24 paź 16:28
sushi_gg6397228: otworz tablice maturalne na ostatniej stronie i poszukaj kata alfa
24 paź 16:32
Tepy kij: 65 stopni = 0.9063 tak
24 paź 16:34
sushi_gg6397228:
cos 0 =1,
cos 60 = 0.5
wiec musisz wymienic swoje tablice na jakies porzadne
24 paź 16:37
sushi_gg6397228:
albo nie umiesz odczytac , 65 stopni to podales dla SINUSA
24 paź 16:38