matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje;/
aga:
podaj współrzędne dwóch punktów należących do wykresu funkjci f okreslonej w nastepujący sposób: f(x)=x
3
+x+1
24 paź 11:48
Kejti:
policz je sobie.. najprościej będzie dla x=0 i x=1: f(0)=... f(1)=...
24 paź 11:49
aga:
ok
24 paź 12:06