matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:*
gaba:
5x+4
Rozwiązaniem równania
= 3 jest ?
2x −1
23 paź 18:26
M4ciek:
5x+4
= 3
2x−1
(2x−1)3 = 5x+4 6x−3 = 5x+4 x=7?
23 paź 18:39
gaba:
dzięki wielkie
23 paź 18:40