Mietek: jesli ktos znajdzie chwilke czasu to prosilbym o pomoc albo moze nakierowanie w
nastepującym zadaniu

W graniastosłupie prawidłowym sześciokątnym najdłuższa przekątna podstawy ma długość d i
tworzy z przekątną ściany bocznej wychodzącą z tego samego wierzchołka kąt o mierze
alfa. wyznacz objętość graniastusłupa.
5 sty 20:02
Eta: Pomożemy! za chwilę może być ?
5 sty 20:03
Mietek: spoko mnie sie nie spieszy az tak bardzo..... w miedzyczasie robie inne zadanka
5 sty 20:04
Mietek: to ja sie postaram pomoc innym w niektorych zadaniach

na swoje moge jeszcze chwile poczekac
5 sty 20:28
Mietek: hmmmmm a ja czekam nadal

5 sty 20:59
Mietek: dobra widze ze sie nie doczekalem

.... fajnie ze chociaz moglem pomoc

..
5 sty 21:42
danaole: v=Pp*H
Pp=6*d2√3/16
H=tgα*d/2
5 sty 21:51