matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
leoś:
jezeli α jest kątem ostrym i cosα=1/4 to A α=75
o
B α=76
o
C α>75
o
D α<75
o
prosze o rozwiazanie i wyjasnienie
23 paź 16:25
jolina:
cosα = 0,25 α = 75,52° odpowiedz A,B,C,D wybierz sama
24 paź 09:10