matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Ania:
Hej Mógłby ktoś pomóc mi obliczyć napięcie , zgodnie ze wzorem :
http://zapodaj.net/69420045f8d2.gif.html
Gdzie Uwe=5 , t=1 , R=10
3
, C=470*10
−6
e to ok 2,72...Byłbaym bardzo wdzięczna
22 paź 23:11
Krzysiek:
A w którym miejscu nie rozumiesz?
22 paź 23:40