matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Andziulka:
może mi ktos pomóc PROSZĘ
! [2
3
*(2
-
2
)
4
:2
-
5
] : 2* 2
-
3
: 2
2
5 sty 19:09
danaole:
korzystaj z działań na potęgach =napiszę bo nie wiem jak wyjdzie dwa do potęgi 3+(-8)-(-5)/dwa do potegi 1+(-3)-2=2
0
:2
-4
=2
4
5 sty 22:15