matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wskaż liczbe której 0,3% jest równe12
lila:
wskaż liczbe której 0,3% jest równe12
22 paź 08:24
sushi_ gg6397228:
0.3% x= 12 0.003 x= 12 / * 1000 3x= 12000 x=...
22 paź 08:34
dero2005:
12
0,3
*100% = 4000
22 paź 08:35