21 paź 22:25
sushi_ gg6397228:
to brakuje jeszcze znaku "=" lub czegos wiecej
21 paź 22:26
asia19811115: to wszystko
21 paź 22:34
sushi_ gg6397228:
to dzialania na potegach, umiesz to

znasz wzory
21 paź 22:38
asia19811115: | | x | | 1 | | x | | 1 | | x | |
(x3*y−2)5*( |
| )2= (x3* |
| )5*( |
| )2= x15* |
| *( |
| )2 = |
| | y | | y2 | | y | | y10 | | y | |
nie wiem co dalej czy to koniec czy dobrze
bardzo proszę o sprawdzenie
21 paź 23:10
asia19811115: | | x17 | |
czy na końcu będzie |
| |
| | y12 | |
21 paź 23:27
sushi_ gg6397228:
tak
21 paź 23:32
asia19811115: dzięki wielkie
21 paź 23:36