matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zrobić?
ania:
w(x)=−4x+5
21 paź 20:45
ania:
v(x)=x
2
−3x+1
21 paź 20:48
ania:
q(x)=2x
3
−1
21 paź 20:49
ania:
w(x)+v(x) q(x)+v(x) w(x)−v(x) w(x)−(q(x)−v(x))
21 paź 20:51
sushi_ gg6397228:
poszukaj postow pod autorka " zocha"
22 paź 00:11