matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
moze ktoś pomóc
aga:
liczba
3
√
3
*
6
√
3
jest równa?
21 paź 20:27
ce es:
1
1
3
1
3 do potegi
* 3 do potęgi
= 3 do potęgi
= 3 do potęgi
=
2
√
3
3
6
6
2
21 paź 20:37
aga:
1 rozwiazaniem nierowności |x−2|<5 jest zbiór
potrzebne mi rozwiazanie 2wyrażenie 2
√
50
−4
√
8
zapisane w postaci jednej potegi wynosi
21 paź 20:41