matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
szyszka:
ile wynosi wyrazenie 4
log
2
5
?
21 paź 20:11
Grześ:
4
log
2
5
=2
2log
2
5
=2
log
2
25
=....
21 paź 20:12
Noob:
jak coś to 25
21 paź 20:16
szyszka:
a
log
a
x
=x czyli 25?
21 paź 20:17
szyszka:
ok dzieki
21 paź 20:17
Noob:
tak
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
21 paź 20:18
aaa:
log25
2 kwi 19:41