pomocy!
romka: zadanie z fizyki
Stałe siły F1= x+2y+ 3z (N) i F2= 4x+5y−2z ( N) działają równocześnie na cząstke
przemieszczając ją po protstej z punktu A =( 20,15,0) (m) do B (0,0,7) (m) jaką prace
wykonały te siły ?
21 paź 10:02
arus:

O tor f1 ci chdzilo?
21 paź 13:08
robert:
18 lis 13:52
robert: Stałe siły F1= x+2y+ 3z (N) i F2= 4x+5y−2z ( N) działają równocześnie na cząstke
przemieszczając ją po protstej z punktu A =( 20,15,0) (m) do B (0,0,7) (m) jaką prace
wykonały te siły ?
18 lis 13:57
Min. Edukacji: W = ∫∫∫F(x,y,z)ΔAB dx dy dz
20 lis 00:27