równanie
mique: Może ktoś miałby czas na takie coś?
| 666666*666666 | | 777777*777777 | |
| − |
| = |
| 1+2+3+4+5+6+5+4+3+2+1 | | 1+2+3+4+5+6+7+6+5+4+3+2+1 | |
20 paź 23:05
think: 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 5 + 4 + 3 + 2 + 1 = 6*6
1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 6 + 5 + 4 + 3 + 2 + 1 = 7*7
20 paź 23:10
mique: | 666666*666666 | | 777777*777777 | |
| − |
| =
|
| 6*6 | | 7*7 | |
= 66666*66666− 77777*77777 = 4444355556 − 6049261729 =
buu........tylko cos nie wychodzi ...bo 1 albo 0 miało wyjść
pewnie źle spisalam

ale dzięki za pomoc
20 paź 23:27
Jack:
oo... wystarczy mądrze skrócić... Uwaga think nie dotyczyła samego dodawania, ale czegoś
więcej...
20 paź 23:28
Jack:
poza tym, chyba nie tak jak trzeba skróciłaś
20 paź 23:28
think: mique:
| 666666*666666 | | 777777*777777 | |
| − |
| = |
| 6*6 | | 7*7 | |
| 666666 | | 666666 | | 777777 | | 777777 | |
| * |
| − |
| * |
| = może teraz Ci wyjdzie... |
| 6 | | 6 | | 7 | | 7 | |
20 paź 23:29
mique: Wyszło 0 − dzięki jeszcze raz
21 paź 08:30