pomocy
HOney: Para liczb (x,y), która spełnia równanie x2 − 2xy + y2 = 25, to :
20 paź 20:12
Grześ: Ile tematów zakładasz na forum, a nie widzisz, że masz tu zwykły wzór skróconego mnożenia

Każdy ci może będzie wskazówki pisał albo rozwiązania, jak wystarczy zajrzeć do teorii
znajdującej się obok,
takim niebieskim kolorem pisane literki
20 paź 20:17
kiko:
(x−y)2=25
np. x=7 , y=2
20 paź 20:17
HOney: Grzesiu nie pisz w ogóle jak masz mnie pouczać.
20 paź 20:20
Grześ: A odnośnie czasu w jakim zadanie zrobisz, to szybciej je rozwiążesz w zeszycie niż tu pisząc.
Nikt tu nie siedzi i dla przyjemności rozwiązuje zadania, tylko daje wskazówki, które ja Ci
udzieliłem, ale Ty tylko liczysz na gotowe rozwiązanie podane na tacy. Z takim podejściem to
nikt nie będzie siedział i rozwiązywał je
20 paź 20:22
HOney: Każdy ma inne podejście. To po co tu siedzisz? Dla nieprzyjemności? To zajmij się czymś innym
nie widze problemu. Owszem liczę na rozwiązanie jak połowa ludzkiej mentalności tutaj.
20 paź 20:30
Jack:
...i duża część tej mentalności nie dostaje rozwiązania, ale jedynie szkic, podpowiedź itp. Są
oczywiście "wybitne" jednostki które rozwiązują wszystko jak leci, ale trzeba mieć "szczęście"
żeby na taką trafić.
20 paź 20:33
HOney: Ja takie szczęście miałam

gdyż trafiłam na ową jednostkę
20 paź 20:36
Jack:
20 paź 20:42
kom: ladnie to tak Godzia obgadywac?
20 paź 20:44
Jack:
zrobiłem to subtelniej niż Ty

ale muszę przyznać że ostatnio się chłopak wyrobić, bo
częściej odpuszcza zadania
20 paź 20:45
Godzio:

Jack muszę przyznać że to już lenistwo, nie chce mi się rozwiązywać zadań typu
Oblicz przekątną kwadratu wiedząc że jego bok ma długość 5
...
20 paź 20:47
Jack:

i tak trzymać!
20 paź 20:48