pomocy
HOney: Dane są wielomiany W(x) = 4x3 + 2x2 −3x −4 i F(x) = −x2 + 5x −6. Wielomian G(x) = W(x) − F(x)
jest równy ?
20 paź 20:05
kom: Nie potrafgisz odjmowac wielomianow?
20 paź 20:06
HOney: nie
20 paź 20:09
kom: a jestes dziewczyna czy chlopaczkiem?:(
20 paź 20:10
Grześ: Nie zauważyłeś Honey, że raz już pisałeś i pokazałem rozwiązanie

Załóż 10 tematów o jednym
przykładzie i będzie fajnie
20 paź 20:11
HOney: dziewczyną

humanistką.
oczywiście, że zauwazyłam lecz nie otrzymałam okreslonego rozwiązania aczkolwiek powróciłam do
swego pierwowzoru.
20 paź 20:13
Grześ: Brawo, tu masz zwykłe odejmowanie, działanie mało związane z wielomianami......
20 paź 20:14
Grześ: Równie dobrze byś miała wyrażenie A i wyrażenie B i miałabyś policzyć różnicę między nimi,.
20 paź 20:14
kom: to dobrze jak dziewczyna
20 paź 20:16
HOney: hmm czemu dobrze?

kom a nie mógłbyś mi tego po prostu rozwiązać? Oszczędziłbyś mi pół czasu pracy z tegp co mam

muszę napisać rozprawke z francuskiego jeszcze i napisać zdania z łaciny
20 paź 20:19
kom: 4x3+2x2−3x−4 − (−x2+5x−6) = 4x3+2x2−3x−4 +x2−5x−6=4x3+3x2−8x−10
20 paź 20:22
HOney: dziękuję Ci kochany jesteś
20 paź 20:25
kler: powinno wyjść 4x3 + 3x2−8x+2
26 wrz 16:32