matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ss
ilaks:
log
√
5x−4
+log
√
x+1
= 2 log0,18 x>4/5 log p {5x−4} + log
√
x+1
= log 100 + log 0,18 log
√
5x−4
*
√
x+1
= log 18
√
5x
2
+x−4
= 18 prawda to ?
20 paź 17:57