Przedstaw w postaci nieskracalnego ułamka zwykłego
Paweł: | | (156 + 11924) * 1629 | |
Pomóżcie mi rozwiązać coś takiego : |
| |
| | 713 : 2,2 − 2 | |
20 paź 09:50
Bogdan:
| | | | 20 | | 19 | | 16 | | (1 |
| + 1 |
| ) * |
| | | | 24 | | 24 | | 29 | |
| |
= |
| = |
| | | |
| | | | 2 | | 3 | | 6 | |
= |
| = |
| * |
| = |
| = ... |
| | | | | | 3 | | 10 − 6 | |
20 paź 10:01
Bogdan:
Paweł − wołałeś "pomóżcie", a po otrzymaniu pomocy nabrałeś wody w usta?
Wypadałoby zareagować i chociażby podziękować.
20 paź 10:18
Paweł: Sorry ale jestem pracy. Dzieki serdecznie
20 paź 14:26