matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
k
Eniu:
x=t
2
*e
2(x−2)
19 paź 22:03
Eniu:
[(2+4t)e
2(t−2)
]'=4e
2(t−2)
+(2+4t)e
2(t−2)
*2=4e
2(t−2)
+2(2+4t)e
2(t−2)
19 paź 23:59
Jack:
20 paź 00:03