matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
naturalne
Feluś:
4
podaj przykład dwóch liczb naturalnych dodatnich a, b takich,że
jest mniejsze od
13
a
5
jest mniejsze od
b
13
19 paź 20:47
Feluś:
pomocy
jutro mam z tego sprawdzian.
19 paź 20:51
ce es:
a = 45 b = 130 a = 46 b = 130
19 paź 20:55
Grześ:
4
a
5
<
<
13
b
13
20
a
20
<
<
65
b
52
a=20 i b ∊{53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64}
19 paź 20:55
Grześ:
Troszkę więcej wypisałem
19 paź 20:55