matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liceum log !!!
Jamajka:
81
1
log
4
9
− 8
log
4
9
=
19 paź 16:59
sushi_ gg6397228:
81
log
9
4
= 9
2 log
9
4
= 9
log
9
16
= 16 a
log
a
b
= b drugie sprobuj sam zamien na podstawe 2 (ósemke)
1
log
4
9=
log
2
9
2
19 paź 19:36